🆘 Starea de sănătate a angajaților poate influența și producerea unor astfel de accidente!

🆘 starea de sănătate a angajaților poate influența și producerea unor astfel de accidente! - image 1 - 🆘 Starea de sănătate a angajaților poate influența și producerea unor astfel de accidente!

În ultimii cinci ani, numărul accidentelor de traseu pe care le-au avut salariații români a fost în creștere, reiese din informațiile furnizate de Inspecția Muncii, entitate care a publicat recent statistica aferentă anului 2018. Din moment ce accidentul de traseu este considerat accident de muncă, angajatorii pot fi trași la răspundere.(citeste tot articolul aici
https://www.avocatnet.ro/articol_51715/Num%C4%83rul-accidentelor-de-traseu-ale-salaria%C8%9Bilor-in-cre%C8%99tere-in-ultimii-cinci-ani-Ce-pot-face-angajatorii.html )Nu neglijați nici componenta medicala a aceste spețe!


🆘 Starea de sănătate a angajaților poate influența și producerea unor astfel de accidente!


💯 În cazul total nedorit în care vă confruntați cu o astfel de situație, controlul ITM sigur vă va cere si fișa de aptitudini la investigarea cazului.

⚠➡Nu riscați!

❤❤Dacă vreți sa aveți grijă de sănătatea angajaților, o puteți face corect alături de cei peste 3500 de clienți ai centrului nostru,  optimizând bugetul firmei (cu noi cheltuiți mai puțin) si câștigand 
timp (garantam programarea solicitată în maxim 1-2 zile)

Lăsați-ne să vă dovedim că puteți avea încredere în serviciile Alexis:


Sună acum pentru o lună gratuită de servicii de medicina muncii:

0752.030.439 – 0752.190.153

Scrie-ne acum pentru o lună gratuit de servicii de medicina muncii:

office@alexis-medical.roScrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *