Serviciile medicale sunt deductibile pentru angajator numai pentru medicina muncii.Puteti obtine mai mult!

Abonamentele private de sanatate sunt deductibile pentru angajator numai pentru anumite servicii medicale

Asa cum v-am promis, ne preocupam sa va informa constat despre latura legislativa care guverneaza serviciile medicale oferite angajatilor.
Angajatorii care acorda salariatilor servicii la centre private de sanatate trebuie sa fie atenti, pentru ca acestea sunt deductibile fiscal numai pentru anumite servicii medicale.

Abonamentele de sanatate sunt deductibile fiscal pentru angajator, insa numai pentru serviciile de medicina muncii, a declarat pentru AvocatNet.ro Laura Stefan, Business Development Manager Accace.

gentuta medicala  - gentuta medicala - Serviciile medicale sunt deductibile pentru angajator numai pentru medicina muncii.Puteti obtine mai mult!
“Sunt deductibile fiscal doar serviciile de medicina muncii. Daca pe langa serviciile de medicina muncii sunt incluse in abonament si alte tipuri de investigatii, acestea sunt considerate avantaje de natura salariala pentru angajati si impozitate¨, a explicat specialistul.

In plus, daca abonamentele de sanatate includ si membri ai familiei angajatului, atunci acestea sunt considerate beneficii de natura salariala, a continuat sursa citata.

Potrivit Laurei Stefan, justificarea deductibilitatii se bazeaza pe contractul de medicina muncii semnat cu clinica specializata si cu dovedirea calitatii de angajat a celor pentru care se platesc serviciile.

De asemenea, nu doar abonamentele de sanatate care cuprind servicii de medicina muncii sunt deductibile fiscal pentru angajator, ci si asigurarile private de sanatate.

“Asigurarile de sanatate voluntare sunt deductibile pentru angajator in limita unei prime de 250 euro/an/angajat, dar sunt considerate beneficii de natura salariala pentru angajati, fiind astfel impozitate“, a punctat Laura Stefanescu.

Ramaneti conectati cu site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook si veti afla cum puteti
cadou  - cadou - Serviciile medicale sunt deductibile pentru angajator numai pentru medicina muncii.Puteti obtine mai mult!
SA CHELTUITI ACEEASI BANI, SA NU FITI IMPOZITATI SI SA OFERITI ANGAJATILOR MAI MULT!

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *