Centru medical certificat ISO

Despre URS România

URS România este un organism independent de testări, inspecții și certificări – membru al grupului United Registrar of Systems Ltd. cu sediul în Marea Britanie şi birouri în 36 de ţări. Cu peste 40.000 de certificate emise până în prezent în toată lumea, URS este una din primele cinci cele mai mari firme de certificare din lume. Companii de prestigiu din toate industriile au ales URS ca şi organism independent de certificare: SIEMENS Enterprise Communications, DAEWOO Heavy Industries, PEPSI-COLA, Metrorex S.A., Agrana Romania, etc.

Biroul din România a fost lansat în anul 2007. În cei 10 ani de activitate URS România a desfăşurat aproximativ 23 000 de audituri de certificare sisteme de management, 500 de expertizări tehnice și a calificat mai mult de 2 000 de persoane în meserii precum specialist sistem calitate, auditor de mediu, fochist, stivuitorist, macaragiu și altele. Personalul firmei este format din peste 40 de specialiști full-time – auditori, inspectori tehnici, formatori, responsabili cu supravegherea lucrărilor, RSVTI – localizați în 3 birouri regionale: Tîrgu Mureș, București, Iași.

- p1 - Centru medical certificat ISO

De ce URS România?

  • Certificatele emise sunt recunoscute la nivel național și internațional
  • Promptitudine și seriozitate: respectarea angajamentelor în forma și la timpul asumat, reprezintă pentru noi o stare de normalitate
  • Abordam personalizat întreg procesul, de la ofertare pana la eliberarea certificatului ISO
  • Concluziile auditului ISO derulat de noi sunt oportunități de dezvoltare a sistemelor de management
  • Dispunem de un corp de auditori distinsi prin integritate, profesionalism și respect pentru clienți

- p2 - Centru medical certificat ISO - p3 - Centru medical certificat ISO