IGI , medicina muncii pentru angajati straini, adeverinta medicala.

Ai facut pana acum vreun drum la IGI (Inspectoratul General de Imigrari) ❓ E unul dintre subiectele acute ale momentului❗

igi - igi - IGI , medicina muncii pentru angajati straini, adeverinta medicala.

👨‍🍳Ai sau iti doresti sa ai angajati cetateni straini din afara UE ? 👨‍🔧🚧Cum te descurci cu relatia cu IGI ❓

🤗Alexis iti usureaza relatia cu IGI ❗

🏢Potrivit legislatiei din Romania, angajarea cetatenilor straini este posibila in baza unor conditii si obligatii de care trebuie sa tina cont atat angajatorul, cat si angajatul, asa cum prevede regulamentul IGI.

🕵‍♂”Criza va fi și mai acuta în urmatorii 3 -5 ani. Este greu şi acum, dar adevaratul dezastru va fi în 2024-2029. Atunci va fi cu adevarat un moment în care vom spune că nu avem solutii deloc.Nu avem forţă de muncă” este de parere un antreprenor din Top 5 firme de constructii din Bucuresti cu multe drumuri la IGI.😧

🤔”Regenerarea naturală a pieței forței de muncă e un proces de lungă durată. Muncitorii din țări non-UE sunt o soluție viabilă. La început pot părea necalificați, dar sunt disponibili imediat. Costul nu e cu mult mai redus în comparație cu muncitorii români. Aducem muncitori străini nu pentru că sunt mai buni sau mai ieftini, ci pur și simplu pentru a compensa lipsa de personal” afirma cu tarie omul de afaceri cu cele mai mari investitii in turism si horeca care cunoaste foarte bine cerintele legislative ale IGI.

👨‍💼In orice business, oamenii care lucrează pentru companie sunt cei care definesc în cele din urmă succesul. 👩‍💼

✅Ai nevoie de un aviz de munca de la Inspectoratul General pentru Imigrari care atesta ca muncitorul respectiv nu pune in pericol sanatatea publica.

✅Printre multe alte demersuri si documente (vezi foto 1), la IGI trebuie sa faci dovada ca angajatii respectivi sunt apti din punct de vedere medical.

➡Si aici ai pe cine sa te bazezi, pe Centrul Medical Alexis💯%
📛Daca ai sau urmeaza sa ai angajati straini non UE, inainte sa incepi demersurile la
Inspectoratul General pentru Imigrari


➡➡➡Da, adeverinta cu mentiunea “nu pune in pericol sanatatea publica” pentru IGI costa acum doar 165 de lei.

📣Bonus : fisa de aptitudini (medicina muncii) – gratuit! 📢
➡Fisa de medicina muncii este necesara pentru angajatul in cauza, nu si pentru familia acestuia, asa cum prevede regulamentul IGI.
➡Toti membrii familiei angajatului strain au nevoie de adeverinta pentru -IGI cu mentiunea “nu pune in pericol sanatatea publica ” inclusive minorii.

🆘Ce va oferim in fata provocarii numite angajati straini si legislatia IGI


✅Programari prompte, in aceeasi zi daca solicitarea este facuta pana in ora 10.00.
✅Cel mai bun tarif pentru adeverinta IGI, doar 165 de lei.
✅Comunicare permanenta, in functie de solicitarile Inspectoratului General pentru Imigrari.
✅Fisa de medicina muncii gratuit pentru ca Centrul Medical Alexis inseamna cele mai potrivite servicii de medicina muncii .

Intodeauna ne ridicam la nivelul exigentelor afacerii tale!

💓Pentru sanatatea ta si a finantelor afacerii tale ai incredere in serviciile Alexis, ai incredere ca suntem un partener de nadejde in a indeplini cerintele IGI.

🔭Nu ne crede pe cuvant, lasa-ne sa ti-o dovedim.Ca Inspectoratul General pentru Imigrari sa nu te respinga, lucreaza cu noi.

➕➕➕Mai mult, iti oferim posibilitatea de a testa gratuit atat pachetul de servicii medicale pentru IGI cat si cele mai potrivite servicii medicale de medicina muncii.

🆓🆓🆓Concret, ai 3 muncitori examinati gratuit , 🆓🆓🆓oricand ii programezi, oricand ai nevoie sa duci dosarele la IGI.

❌Cand vine vorba de afacerea ta, nu este loc de compromisuri! Cand vine vorba de autorizatia IGI, trebuie sa respecti toate regulile.❌

👨‍🏭Nu te multumi cu personal necalificat ori alternative ilegale de munca. Pot intra in conflict cu legea, cu prevederile IGI.

👩‍🏭Exista o tendinta in voga, de cativa ani, care are menirea de a reduce deficitul de personal din diverse domenii de activitate si de a redresa piata muncii din Romania. De autorizatiile acestui domeniu se ocupa Inspectoratul General pentru Imigrari.

👷‍♂Vorbim despre angajare muncitori straini, un serviciu la care apeleaza tot mai multe firme, din tot mai multe domenii. Inspectoratul General pentru Imigrari nu impune restrictii de domeniu dar cere multe acte.Indiferent de domeniul in care activezi ori de necesitatile in materie de personal, IGI iti poate aproba accesul la angajarea muncitorilor straini.
👨‍🔧🧲Romania a atras peste 11.000 de straini din state non-UE in prima jumatate a lui 2023, mai mult decat in tot anul 2022.

Inspectoratul General pentru Imigrari lucreaz la foc continuu.👷‍♂

🎯Informatii, detalii, programari, la :

☎0752.030.439
☎0752.190.154
☎0752.190.150

🗓de luni pana vineri, intre 8:00 si 16:00

daca liniie sunt ocupate, trimite 📨 sms cu subiectul “IGI” si te contactam noi

sau


📧e-mail cu datele de contact si subiectul “IGI” la

cma@alexis-medical.ro

➡mihai.nicoleta @alexis-medical.ro

medicina muncii igi - IGI angajati straini - IGI , medicina muncii pentru angajati straini, adeverinta medicala.
Adeverinta medicala pentru aviz de munca IGI – medicina muncii

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *