Medicina muncii

Cele mai potrivite servicii de medicina muncii din Bucuresti

- medicina muncii bucuresti - Medicina muncii

Lucrati cu noi si nu veti avea probleme cand controlul va va intreba de fisele de aptitudini

Lucrati cu noi si cheltuiti garantat mai putin decat la furnizorul actual.

Lucrati cu noi si nu mai pierdeti timp cautand o programare pentru examinarea medicala a angajatilor pe care puteti sa ii si pierdeti din cauza asta.

Servicii de medicina muncii  la sediul dumneavoastra, un BIR (“bine-ieftin-repede”) pe care il veti plati fara sa va para rau!

Serviciile de medicina muncii, obligatorii prin legislatia romaneasca si europeana (Legea 319/2006, Hotararea de Guvern 1169/2011 care modifica si completeaza Hotararea de Guvern nr 355/2007 cu link care textul de lege) , sunt percepeute de angajatori de foarte multe ori ca o alta taxa.

Centrul Medical Alexis reprezinta un avantaj concret atat pentru sanatatea angajatilor cat si pentru si, printr-o colaborare corecta si avantajoasa, aceste servicii medicale aduc beneficii atat angajatorilor cat si salariatilor.

Prin parteneriatul cu Centrul Medical Alexis, serviciile de  medicina muncii devin un aliat, nu o povara pentru ca realizati targeturi vitale pentru afacerea sau institutia dumneavoastra:

Suntem mai buni decat restul.
Nu ne crede pe cuvant, testeaza-ne o luna gratuit.Da, timp de 1 luna aveti asigurat 5 examinari gratuite.

Daca membri personalului dumneavoastra sunt multumiti, veti fi si dumneavoastra, draga angajatorule, pentru ca vei castiga bani (cheltuind mai putin) si timp (vei scapa de stress si de timpul pierdut cu gasirea programarilor pentru ca vom gasi intotdeauna un loc si pentru solicitarile dumneavoastra).

Lucrati cu noi pe medicina muncii si salvati bugetul firmei.


Cheltuiti garantat mai putin decat la furnizorul actual.Sau daca sunteti la inceput de drum, veti cheltui mai putin decat daca ati lucre cu altii pentru ca veti beneficia de un numar de examinari gratuite.

Angajatorul se asigura ca are angajati sanatosi ce performeaza la standardele dorite, iar angajatii beneficiaza de un control medical in plus fata de cel oferit de statul roman anual prin sistemul de asigurari de stat (si asta doar  pentru cei peste 40 de ani). Medicina muncii se adreseaza tuturor salariatilor, indiferent de varsta.

La Centrul Medical Alexis din Bucuresti, punem intotdeauna sanatatea angajatilor Dumneavoastra pe primul loc.

Va oferim serviciile noastre de medicina muncii sub forma unui contract cu plata la efectuarea examenelor medicale sau tip abonament.

In plus, inclus in tarifului de medicina muncii, primiti garantat alte servicii medicale suplimentare cu discount sau gratuit:

Servicii incluse

-Control medical anual general

Serviciile de medicina muncii efectuate la sediul Dvs.
(*)oferta supusa unor conditii

Gratuit : eliberarea fiselor de aptitudini, intocmirea dosarelor  medicale, situatia examenelor efectuate, directionarea catre serviciile de specialitate, raportarile legale (inclusive pentru protectia matrernitatii) si consilierea permanenta  in implementarea legislatiei in vigoare
Cursuri de prim ajutor prin personal specializat si autorizat
Discount la consultatii medicale : obstetrica ginecologie, endocrinologie, cardiologie, diabet, nutritie, psihologie, boli infectioase, dermatologie, urologie, chirurgie, anti aging, fitoterapie, homeopatie
Medicina de familie-include bonus la inscriere si garantia lipsei statului la coada, comunicare permanenta, facilitate neintilnite la alte unitati de profile
Cele mai bune tarife din Bucuresti pentru ecografie
Analize de laborator cu tarife speciale pentru clientii de la medicina muncii , recolare la sediul dumneavoastra.

Tot programul nostru devine flexibil pentru nevoile dumneavoastra.

Toate tarifele noastre sunt accesibile.

Toate indatoririle si programarile au in comun cuvantul promptitudine.

  • unele servicii se ofera prin colaboratori si parteneri externi.
    anumite servicii sunt disponibile doar in Bucuresti.
  • poate fi inclusa si plata tratamentului medicamentos