Alga de mare uimitoare care previne diabetul și arde grăsimile

Aceasta alge japoneza poarta numele Wakame .
Este un ingredient adesea întâlnit în bucătăria japoneză. Este recunoscut ca fiind un bun diuretic și bogat în iod, magneziu, fier și calciu.

Pe lângă mineralele menționate anterior, alga conține cantități impresionate din vitamina B12 (testeaza acum).

Beneficiile acestor alge:

Menține sănătatea oaselor

Calciul este mineralul esențial când vine vorba de protecția și duritatea oaselor. Nivelurile ridicate de calciu din alga wakame contribuie la o regenerare crescută a țesutului osos, iar astfel consumul acestei alge previne, printre altele, apariția osteoporozei.

Crește nivelul de energie

Magneziul este un mineral necesar pentru o bună funcționare a organismului. Wakame conțin un nivel ridicat de magneziu, fapt ce contribuie la un transfer de energie eficient în organism, fapt ce ajută organismul să producă și să utilizeze proteinele și reglează nivelul de hormoni.

Arde grăsimile

Wakame conține fucoxantina, o substanță activă care previne acumularea de grăsimi și de asemenea transformă grăsimile existente în sursă de în energie.

Luptă împotriva diabetului

Fucoxantina din alegele wakame are efect antidiabetic. Studiile efectuate de cercetorii japonezi au concluzionat faptul că algele wakame au abilitatea de a preveni diabetul și obezitatea prin combaterea rezistenței la insulină.

Reduce nivelul de colesterol

Fucoxantina ajută la stimularea producerii de colesterol bun în organism, DHA, care reduce nivelul de colesterol rău.

Menține sănătatea tiroidei

Wakame sunt bogate în iod, element cheie pentru o tiroidă sănătoasă și funcțională.

Pe piata, exista produse care contin aceste alge.Pentruun tratament eficient este indicat, pentru inceput, sa efectuati un consult medical si sa testati cantitativ valorile oligoelementelor, vitaminelor si a altor parametri care sa intregeasca ceck-up-ul medical.


Alga de mare uimitoare care previne diabetul și arde grăsimile - Wakame - Alga de mare uimitoare care previne diabetul și arde grăsimile

Pentru sfaturi potrivite si consultatii asa cum iti doresti, medicii Alexis (vezi aici recenzii) te asteapta la sediul nostru din strada Jean Louis Calderon, nr.45, langa Teatrul National si Piata Universitatii.

📌Informatii si programari:

☎ 021.310.04.58

📱0752.190.154
0752.190.153
0752.190.151


📧office@alexis-medical.ro


Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *