COR 2018: Descarcă gratuit Clasificarea ocupațiilor la nivel de grupă de bază, în forma actualizată azi

Clasificarea ocupațiilor din România (COR), la nivel de grupă de bază, a fost modificată și republicată astăzi prin intermediul unui act normativ al Guvernului.

Este vorba de Hotărârea Guvernului nr. 92/2018 pentru modificarea HG nr. 1.352/2010 privind aprobarea structurii Clasificării ocupațiilor din România – nivel grupă de bază, conform Clasificării internaționale standard a ocupațiilor – ISCO 08.

- Clasificarea ocupatiilor 21 - COR 2018: Descarcă gratuit Clasificarea ocupațiilor la nivel de grupă de bază, în forma actualizată azi

 

 

 

 

 

 

Documentul a apărut azi în Monitorul Oficial și deja se aplică. În esență, acesta a redenumit Grupa majoră 9 din COR, astfel că aceasta nu se mai numește „Muncitori necalificați”, ci „Ocupații elementare”.

Cu această ocazie, clasificarea la nivel de grupă de bază a fost republicată și poate fi descărcată gratuit din fișierul anexat articolului.

În perioada următoare, autoritățile vor modifica și clasificarea la nivel de ocupație pentru a reflecta schimbarea denumirii grupei majore 9.

Citește mai mult despre corcor 2018clasificarea ocupatiilor din romania

sursa: Avocatnet.ro

Centrul Medical Alexis asigura cele mai bune servicii de medicina muncii pentru tot COR https://alexis-medical.ro/cere-oferta/

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *