Creștem împreună: 1 an gratuit de contract de medicina muncii

Centrul Medical Alexis susține startup-urile prin lansarea primului contract de servicii de medicina muncii dedicat antreprenorilor care încep o afacere de la zero.
Contractul include atât pachetul obligatoriu de medicina muncii, cât și o componentă de prevenție, care se poate personaliza în funcție de nevoi.
În plus, Centrul Medical Alexis oferă pe gratuitate pentru servicii medicale de bază în primul an de contract, reduceri de costuri semificative aplicate pachetului accesat în următorul an și bonusuri speciale.
- Crestem impreuna - Creștem împreună: 1 an gratuit de contract de  medicina muncii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contractul  dedicat statup-urilor cuprinde pachetul standard obligatoriu de medicina muncii- control medical la angajare și raportările anuale. De asemenea, fiecare angajat poate beneficia de un control de medicină generală și acces la hotline-ul medical, pentru sfaturi medicale în cazul unei urgențe. Pachetul suplimentar cuprinde reduceri la consultații, analize, radiologie și ecografii.
Realitatea Romaniei  ne certifica faptul ca antreprenorii de start-up-uri întâmpină numeroase bariere în procesul lansării și dezvoltării afacerii.Greutățile sunt însă mult mai numeroase când trebuie alocate resurse considerabile pentru promovarea firmei nou înființate.
Acum, la început, când cheltuilile cu medicina muncii sunt o greutate în plus, anul gratuit de contract poate ajuta proaspeții manageri să-și pune planurile în practică cu o grijă în minus.
Trimite-ne povestea ta, solicitările tale la adresa office@alexis-medical.ro și sigur te vom putea susține.

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *