Informare candidaţi privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Va informam ca, in scopul recrutarii dumneavoastra, CENTRUL MEDICAL ALEXIS SRL, persoana juridica romana cu sediul social in Mun. Bucuresti, Sectorul 2, Str. JEAN LOUIS CALDERON, Nr. 45, Apartament 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/98/2004 si având codul fiscal nr. 16029216, în calitate de angajator, denumita in continuare CMA, prelucreaza datele cu caracter personal incluse de dumneavoastra in CV si, dupa caz, in scrisoarea de intentie pe care ni le trimiteti.

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest context se realizeaza in temeiul art. 6, alin. 1, lit. c) si f) din Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 (Regulamentul general privind protectia datelor, cunoscut si prin prescurtarea GDPR sau RGPD), respectiv consimtamantul dumneavoastra exprimat prin actiunea neechivoca de a transmite un CV si interesul legitim al CMA de a recruta noi angajati.

CMA nu ia decizii bazate pe prelucrarea automata a datelor dumneavoastra cu caracter personal, iar acestea nu sunt transmise unor terti fata de operator.

CMA va prelucra (va stoca si va accesa) datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra conform celor de mai sus pe o perioada de un an de zile de la data obtinerii respectivelor date.

Toate detaliile despre prelucrarea datelor dumneavoastra in contextual recrutarii de personal pot fi consultate in Politica privind recrutarea angajatilor CMA, disponibila in format fizic la sediul nostru si online, pe website-ul nostru www.alexis-medical.ro.

In conditiile detaliate in Politica mentionata mai sus, va revin urmatoarele drepturi in ceea ce priveste datele cu caracter personal prelucrate de CMA:

  • Dreptul de acces la date – Aveti posibilitatea de a obtine gratuit din partea CMA o confirmare privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, precum si acces la datele respective si la informatiile mentionate in art. 15 din RGPD. Va rugam sa ne contactati daca doriti o confirmare ca datele dumneavoastra sunt prelucrate si daca doriti sa cunoasteti modalitatea in care sunt gestionate. Raspunsul va fi furnizat in termen de o luna de la data cererii (cu exceptia cazului in care cererea este nefondata sau excesiva).
  • Dreptul de rectificare – Aveti posibilitatea de a solicita CMA corectarea si/sau completarea datelor cu caracter personal ce va privesc in masura in care acestea sunt inexacte si/sau incomplete. Va rugam sa ne informati cu privire la orice data pe care ati dori sa o rectificam si vom raspunde in termen de cel mult o luna de la data solicitarii.
  • Dreptul de stergere – Va puteti exercita dreptul de a șterge datele dvs. personale inclusiv anterior expirarii perioadei de prelucrare a datelor de catre CMA mentionata mai sus. Va rugam sa aveti in vedere ca, in cazul exercitarii acestui drept, CMA nu va mai fi in masura sa analizeze candidatura dumneavoastra pentru locul de munca pentru care ati aplicat.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – Acest drept se poate exercita în situaţiile şi condiţiile prevăzute de art. 18 din RGPD.
  • Dreptul de opozitie – In cazul in care existamotive legate de o situatie particulara in care va aflati, aveti posibilitatea de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, in conditiile prevazute de art. 21 din RGPD.

Pentru exercitarea drepturilor dvs. vă rugăm să contactați BATTLEGROUP S.R.L., în calitate de responsabil cu protecția datelor (DPO) din cadrul CMA la adresa de e-mail: dpo@battlegroup.ro.

Am luat cunoştinţă despre informaţiile furnizate de CMA în legătură cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal.

______________________________

[nume complet]

                                                     Data:

______________________

[semnătură]

                                                                ____________________

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *