Măsuri de siguranță

Ca si pana acum, de la inceputul declararii pandemiei am aplicat toate masurile pentru ca toti cei care ne treg pragul sa fie in deplina siguranta.

Ne-am continuat activitate si o vom face in continuare aplicand toate masurile necesare.

🛡Pentru ca totul sa fie bine, am fost si suntem pregătiți cu toate măsurile de protecție atît pentru clienți cât și pentru angajații proprii :

✔Clienții noștri beneficiază în mod GRATUIT de cele mai potrivite măsuri de igienă și prevenție, care vin în completarea celorlalte măsuri pe care le-am adoptat în întregul cabinet.
✔Dezinfectăm zilnic, cu ajutorul partenerilor noștri strategici pe timp de epidemie, situație de urgență sau alertă.

☢Pentru ca toți clienții noștri să beneficieze de servicii medicale în deplină siguranță ne-am dotat cu :

✔Dezinfectant cu dispenser
✔Dezinfectant de cameră
✔Termoscanner
✔Spațiu triaj
✔Personal dotat cu combinezon, vizetă, manuși, ochelari, bonetă, botoși
✔Dezinfecție zilnică în tot spațiul de lucru, ceck-in la 45 de minute
✔Covorașe cu soluție dezinfectantă pentru tălpi.

❗Pentru ca toate aceste măsuri să fie eficiente și actul medical să se desfășoare în cele mai sigure condiții vă comunicăm

➡➡2 măsuri obligatorii ⬅⬅

⚠1. începând din 15 mai 2020 toată activitatea medicala este acordată doar pe bază de programari telefonice sau pe e-mail astfel încât să nu existe persoane în așteptare în interiorul incintei, asigurându-se o distanta minimă de 2 m, între oricare 2 persoane apropiate.

📍În lipsa unei programări, se va refuza absolut și necondiționat examinarea medicală. La fel și celor care nu poartă mască în spații închise, așa cum prevede legea în vigoare, posibil aplicată din 15 mai.

În cazul în care nu vă puteți prezenta la programare este obligatoriu să ne anunțați.

⚠2.În cazul în care o persoană care prezintă unele simptome cum ar fi : febra, tuse seaca, oboseala, dureri in gat sau a calatorit in strainatate, daca a intrat in contact cu persoane diagnosticate cu COVID 19 vor fi reprogramati.

La efectuarea programării, clientul va fi informat asupra faptului ca accesul în interiorul incintei se va realiza doar după verificarea temperaturii, care nu trebuie să depășească 37,3 de grade, sub rezerva absenței simptomelor virozelor respiratorii și cu dezinfecția mâinilor si purtarea obligatorie a mastii de protectie.

#SuntemAici

Vă așteptăm !

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *