Nu porni aerul condiţionat cu geamurile sus !

S-a făcut cald şi urmează şi mai cald. Şi de la un an la altul se încălzeşte. Condusul fără aer condiţionat e cea mai mare pedeapsă în traficul din oraş. Singura soluţie e să pornim instalaţia de climatizare ca să supravieţuim. Însă, niciun avantaj nu vine fără un revers al medaliei. Dincolo de bacteriile care se adună în instalaţia de climatizare – pe care ar trebui să o “dregem” măcar o data pe an – există un alt pericol pe care nu-l putem preveni în service.
E inevitabil şi nu-l putem contracara decât lăsând geamul jos înainte să pornim aerul coniţionat.

 

- nu porni aerul conditionat 08 - Nu porni aerul condiţionat cu geamurile sus !Deschideți ferestrele pentru un timp, apoi intrati in masina , si după câteva minute, porniți AC. Vă rugăm să nu porniți A C, de îndată ce intrati în mașină. Conform cercetarilor, tabloul de bord al masinii, scaune, A / C conducte, de fapt, toate obiectele sunt din material plastic în vehiculul dumneavoastră, si expuse la caldura de la lumina soarelui, emit benzen, o toxina care cauzează cancer. O substanță cancerigenă mare. Nu dai importanta la mirosul de plastic incins din masina ta, pentru ca te grabesti….

Benzenul cauzeaza cancer la oase, cauzeaza anemie si reduce celulele albe din sange. Expunerea prelungită poate provoca leucemie si creste riscul unor forme de cancer. Acesta poate provoca, de asemenea, avorturi spontane la femeile gravide.

Nivelul acceptat de benzene este de: 50 mg pe sq.ft.O mașină parcată, intr-un spatiu interior, cu ferestrele închise, va conține 400-800 mg de benzen – de 8 ori nivelul acceptabil.Dacă masina este parcata în aer liber în soare, la o temperatură de peste 60 de grade F, nivelul de  Benzen ajunge până la 2000-4000 mg, de  40 de ori peste nivelul acceptabil.Oamenii care intra in masina, păstrând ferestrele închise, în cele din urmă va inhala cantitati excesive de toxine benzen.

Benzenul este o toxină care afectează rinichii și ficatul. Ce e mai rău, este extrem de dificil pentru corpul tau, de a scoate aceste lucruri toxic.

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *