Pentru un metabolism excelent

Obiceiurile tale de zi cu zi sunt importante pentru a-ti regla metabolismul si a avea o viata sanatoasa.

Multi oameni au un metabolism prea lent, iar in majoritatea cazurilor ei dau vina pe zestrea genetica, scrie Fox News. Exista insa si metode care te ajuta sa iti accelerezi aceasta functie.

Micul dejun este considerat a fi cea mai importanta masa a zilei. In fiecare dimineata, corpul are nevoie de hrana, caci au trecut multe ore de cand ai mancat ultima oara. Din acest motiv, micul dejun te incarca cu energie pentru intreaga zi.
MetabolismEngine  - MetabolismEngine - Pentru un metabolism excelent
Ceaiul
Ceaiul verde este si el important pentru un metabolism accelerat. El are si cofeina, ea putand sa iti stimuleze metabolismul cu pana la 16%. Ea stimuleaza sistemul nervos central, crescand bataile inimii.

In plus, ceaiul verde aduce si beneficii prin antioxidantii si flavonoidele continute, toate acestea luptand cu bolile si arzand grasimea.

Apa rece
Consumul de apa rece ca gheata este benefic si el pentru metabolismul. Acesta este accelerat, caci corpul foloseste energie mai multa pentru a incalzi apa consumata. Daca bei cateva pahare de apa rece ca gheata zilnic, vei arde calorii fara efort.
Pacientii cu afectiuni in sfera ORL si digestive trebuie sa fie atenti la acest punct.Cel mai bine ar fi sa consulati medicul de familie.Va asteptam sa va inscrieti la www.alexis-medical.ro/servicii-medicale/medicina-de-familie
Mananca natural
De fiecare data cand mananci, ai grija sa alegi hrana naturala si proaspata si, daca e posibil, opteaza pentru mancarea organica. Mancarea procesata contine chimicale care iti incetinesc metabolismul.
Pentru o consultatie pe probleme de nutritie si fitoterapie scrie-ne un mail la office@alexis-medical.ro si lasa-ti datele de contact ca sa te putem programa.Si ai un discount de 30 %!

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *