Produsul care inlocuieste medicamentul pentru epilepsie a fost introdus pe piata

După retragerea de pe piață a medicamentului Rivotril (clonazepam-epilepsia sugarilor si a copiilor. epilepsia adultilor si in crizele focale.), Compania Națională Unifarm a desfășurat continuu demersuri de aprovizionare a populației cu un medicament similar, din sursă alternativă, care să suplinească această discontinuitate.

- medicament introdus pe piata 11 - Produsul care inlocuieste medicamentul pentru epilepsie a fost introdus pe piataAcesta a fost identificat, contactat direct de la producător și importat în țară, după efectuarea tuturor procedurilor legale, care, în cazul substanțelor psihotrope, necesită aprobări la nivel național și internațional pentru circulația acestora pe teritoriul european, fapt ce a dus la o perioadă prelungită până la punerea acestuia efectiv la dispoziția pacienților.

După efectuarea procedurilor de control al calității, produsul a fost introdus pe piață, deocamdată în forma de 0,5 mg x 30 comprimate, urmând ca în scurt timp să fie pusă pe piață și forma de 2 mg.

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *