Testeaza gratuit servicii medicale de medicina muncii in Bucuresti

În ultimii cinci ani, numărul accidentelor de traseu pe care le-au avut salariații români a fost în creștere, reiese din informațiile furnizate de Inspecția Muncii, entitate care a publicat recent statistica aferentă anului 2018. Din moment ce accidentul de traseu este considerat accident de muncă, angajatorii pot fi trași la răspundere.
(citeste tot articolul aici https://www.avocatnet.ro/articol_51715/Num%C4%83rul-accidentelor-de-traseu-ale-salaria%C8%9Bilor-in-cre%C8%99tere-in-ultimii-cinci-ani-Ce-pot-face-angajatorii.html )

⚠Nu neglijați nici componenta medicala a acestei spețe!

🆘Starea de sănătate a angajaților poate influența și producerea unor astfel de accidente!

💯 %În cazul total nedorit în care vă confruntați cu o astfel de situație, controlul ITM sigur vă va cere si fișa de aptitudini la investigarea cazului.

➡Nu riscați!

❤Dacă vreți sa aveți grijă de sănătatea angajaților, o puteți face corect alături de cei peste 3500 de clienți ai centrului nostru, care au apelat la servicii medicale de medicina muncii, optimizând bugetul firmei (preturile la medicina muncii sunt mai mici cu 35 %) si câștigand timp (programarea la medicina muncii în estimativ maxim 1-2 zile)


☎Sună acum pentru a testa un numar de 5 examinari gratuite de servicii medicale de medicina muncii *: ➡0752.030.439 – 0752.190.153⬅
Chiar daca pretul estimativ la medicina muncii este de 35 de lei, acum ne puteti testa gratuit aceste servicii medicale.

🔔Scrie-ne acum pentru a testa gratuit serviciile de medicina muncii la 📩office@alexis-medical.ro cu subiectul “vreau testare gratuita” si datele de contact
*= detalii la telefon sau pe e-mail

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *