Uneori, kilogramele in plus pot fi cauzate de surplusul de apa din organism (II)

Ce mai putem face pentru retentia de apa si kilogramele in plus?

Puteti incerca, avand avizul medicului, sa incrcati sauna.Pe langa faptul ca este relaxanta pentru oricine nu are probleme majore de sanatate, reprezinta si o buna modalitate de a pierde kilograme prin transpiratie. O sesiune de 10-15 minute iti poate prinde numai bine.

Consuma mai putin sodiu, adica incearca sa mananci mai putina sare, pentru ca aceasta incurajeaza retentia apei in organism. Produsele alimentare din oras au cantitati inseminate de sodiu, chiar daca poate nu ai zice la o prima vedere. Produsele de tip snacks, patiseria, asa-zisii covrigei, vegeta, toate acestea contin cantitati mari de sare.Consuma mai mult potasiu

In ajutor, iti vine potasiul.
Bananele sunt o sursa excelenta de potasiu, iar potasiul actioneaza invers fata de sodiu. Spanacul preparat termic, broccoli, cartofii dulci, ciupercile, castravetii sunt alte surse de potasiu. Daca ai probleme cu rinichii este important sa consulti medicul inainte de a incepe sa consumi mai mult potasiu.Renunta la dulciuri si carbohidrati

Este un sfat bun pe mai multe planuri : renunta ladulciuri, zahar si carbohidrati.Nu fac bine organismului. Ele cauzeaza senzatia de balonare, pe langa faptul ca pot genera diabet, probleme la nivelul rinichilor sau alte afectiuni similare. Renuntand la zahar vei putea de asemenea sa elimini retentia de apa, iar viata ta va deveni mai buna.

Uneori, kilogramele in plus pot fi cauzate de surplusul de apa din organism (II) - 4936 - Uneori, kilogramele in plus pot fi cauzate de surplusul de apa din organism (II)
Designed by Bearfotos / Freepik

Pentru sfaturi potrivite si consultatii asa cum iti doresti, medicii Alexis (vezi aici recenzii) te asteapta la sediul nostru din strada Jean Louis Calderon, nr.45, langa Teatrul National si Piata Universitatii.

📌Informatii si programari:

☎ 021.310.04.58

📱0752.190.154
0752.190.153
0752.190.151


📧office@alexis-medical.roScrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *