Vrei sa stii ce apa bei?

Gustul o spune de multe ori, clorinarea este procedeul prin care se trateaza apa potabila impotriva bacteriilor. Dar, oare, e bine sa ajunga clorul in organism? Clorul, un oxidant puternic, nu e chiar indicat sa fie prezent in organism, mai aels subprodusii lui cancerigeni (trihalometanii).

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care este recomandat sa avem grija de noi si, implicit, de apa pe care o bem. montam in propria noastra resedinta un filtru apa potabila. Curatarea apei prin statiile de tratare nu este 100 % eficienta datorita cantitatii mari de apa care trebuie purificata, dar si tevilor vechi si murdare prin care apa circula intre statiile de tratare si bateria noastra de la chiuveta.

Alternativa la care ne gandim, cu totii, apa imbuteliata, nu este intotdeauna ceea ce ne dorim, apa sigura de care avem nevoie si asta din vina compusilor chimici eliminati de PET-uri in cazul unei depozitari necorespunzatoare.Si, de multe ori, neglijenta si indolenta nu sunt semnalate de apa care ajunge la noi, are acelasi aspect, e la fel de incolora si nu ne poate spune prin cate depozite si la ce variatii de temperatura a fost tarata.

Calitatea unui sistem de filtrare apa robinet este accesibil tuturor este piatra de incercare pentru cei care vor sa apeleze la aceasta solutie, facila atat din punctul de vedere al costului pe care il are – in general nu foarte ridicat dar depinde ce ce grad de siuguranta va doriti – dar si al usurintei montajului.

Indiferent ce doriti sa faceti cu apa pe care o beti si, implicit, cu sanatatea ta si a celor dragi, in mod normal, incepeti cu primul pas: testati apa.

Fa un test de sanitatie pentru apa pe care o bei si o folosesti.

Testul este acum oferit de Centrul Medical Alexis & partners cu un discount de 15 %.
Daca vrei sa stii ce apa bei si ce masuri trebuie sa iei, fa acest test si in 7 zile ai rezultatul.

Pentru informatii si programari:
-suna sau trimite sms cu datele de contract, de luni pana vineri, intre 9.30 si 15.30 la telefoanele 0752.190.151 sau 0752.190.153
sau
-trimite un mail cu datele de contact si scrie-ne ca vrei un test al apei la office@alexis-medical.ro

Vrei sa stii ce apa bei? - vrei sa stii ce apa bei - Vrei sa stii ce apa bei?

Apa este matricea vietii.Calitatea apei este primul lucru pe care trebuie sa il avem in vedere atunci cand ne gandim la sanatatea noastra, la functionarea corecta a organelor din corp dar si la pielea noastra care necesita ingrijire zi de zi. Tocmai de aceea este atat de necesar sa testam apa, indiferent daca o utilizam la gatit, baut sau spalat.

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *