Antibiotice naturale

Medicamentatia este, in general, destul de dificila, organismul nu poate suporta, de cele mai multe ori,  prea multe pastile. 

 antibiotice naturale - emoji u1f198 - Antibiotice naturale

Antibioticele sunt recomandate spre consum in cazuri rare, atunci cand chiar este nevoie pentru a inlatura o infectie ori o raceala severa sau complicata. Curele  cu  antibiotice pot fi  dificile deoarece pot crea probleme la nivelul stomacului si nu numai.

Stiai ca exista remedii naturale simple, plante medicinale sau chiar alimente, care ajuta la vindecarea organismului, care lupta cu microbii ( virusuri, bacterii, fungi), care cresc capacitate de aparare a organismului impotriva bolilor? Ti-am pregatit o lista:

antibiotice naturale - image 1 - Antibiotice naturale

Uleiurile esentiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetala, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale, (de exemplu din 100 kg cimbru se obţin 500 grame de ulei esenţial) de aceea sunt şi cele mai eficiente remedii naturale pentru tratamentul a numeroase afectiuni.

Un ulei esential este compus din zeci de substante chimice de sine-statatoare, care se absorb foarte repede in organism si a caror combinatie genereaza proprietatile acestuia. Astazi se stie ca acesti constituenti actioneaza impreuna prin sinergism, mai eficient decat un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile să nu poată dezvolta rezistenta la uleiurile esentiale, asa cum se petrece la antibioticele de sinteza, care sunt formate dintr-o singura substanta activa.
Actiunea antiinfectioasa foarte puternica a uleiurilor esentiale, demonstrata stiintific cu ajutorul aromatogramelor, face din ele o alternativa naturala, lipsita de efecte secundare, pentru tratamentul antibiotic clasic al afecţiunilor produse de o gama foarte larga de germeni patogeni, fiind totodata o portita de scapare pentru cei care prezintă intolerante, alergii sau rezistenta la antibiotice.
(sursa: Fares)
 antibiotice naturale - emoji u1f331 - Antibiotice naturale

Chimen:
Un condiment cu un gust extrem de puternic si  care are un continut ridicat de antibacterieni si sprijina sistemul imunitar. Este recomandat copiilor, dar si adultilor atunci cand acestia se lupta cu gripa, raceala sau chiar infectii in organism.

 

Ceapa:

Inca din antichitate, ceapa era folosita ca drept tratament pentru raceala sit use, asa ca a ramas si astazi un antibiotic natural datorita proprietatilor sale medicinale. Ceapa este eficienta impotriva tusei, dar si pentru a scapa de infectii si viroze.

  

Usturoi

Este planta minune care poate trata atat infectiile usoare, cat si cele cronice. Contine antioxidanti care oboare baceriile si protejeaza sistemul imunitar. Usturoiul este recomandat pentru consum chiar si de catre copii care au astm.

 

Miere de Manuka

Este cel mai bun produs atunci cand vine vorba despre virusuri si bacteria. Mierea poate ucide o multime de virusi patogeni, precum stafilococul auriu,  dar poate sit rata ulcerul, gripe, raceli, tuse si rani infectate deschise.

 

Echinaceea

 Este folosita de sute de ani pentru a lupta impotriva virusurilor si bacteriilor. Consumul de echinaceea imbunatateste sistemul imunitar si este eficient in tratarea herpesului si infectiilor respiratorii.


 antibiotice naturale - emoji u1f6a9 - Antibiotice naturale

Insa cel mai important este sa mergeti la medic.
 antibiotice naturale - emoji u1f6a9 - Antibiotice naturale

Pentru un diagnostic corect, mergeti la medic.
 antibiotice naturale - emoji u1f6a9 - Antibiotice naturale

Nu va diagnosticati apeland la doctor Google.
 antibiotice naturale - emoji u1f195 - Antibiotice naturale

Din septembrie, doamna doctor Mariana Olingheru revine pentru consultatiile de medicina preventiva in cadrul centrului nostru.


 antibiotice naturale - emoji u1f6e1 - Antibiotice naturale

Adresati-va unor specialisti, nu incercati sa va tratati dupa ureche.
⚠ Articolele noastre sunt informative si nu pot inlocui un consult medical de top.
📌Programari si informatii la:

📱  0752.190.153
      0752.190.154
      0752.190.151

(daca liniile sau operatorii sunt ocupati – lasati sms cu numele dumneavoastra si va contactam in cel mai scurt timp)

📧 cma@alexis-medical.ro

antibiotice naturale - antibiotice naturale - Antibiotice naturale

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *