Complex… B Complex.

Ca orice “agent de top”, complexul de vitamine B ne ajută sa
să avem energie , sa ne menținem sanatosi fizic și psihic, ne confera echilibrul hormonal și ne ajuta la detoxifierea organismului.

7 precizari despre 7 vitamine:


1….Complexul de vitamine B este foarte eficient în detoxifierea ficatului, eliminarea chimicalelor daunatoare și în stimularea sistemului imunitar.
Adițional, complexul de vitamine B este cel mai bun atunci cand vine vorba functionarea celulelor nervoase, intensificarea metabolismului si de cresterea starii de bine.

2….TIAMINĂ (B1)
Tiamina este necesara pentru productia de energie. De asemenea acesta activează Faza 1 de detoxifiere, atunci când substanțele straine din organism sunt descompuse și pregătite pentru a fi eliminate. Tiamina ajuta la metabolizarea zaharurilor.
Din pacate, am constatat ca femeile care consuma multe dulciuri au carenta de tiamina.

- 7 info despre 7 vitamine - Complex… B Complex.

3…RIBOFLAVINA (B2)
Deficitul de vitamina B2 inhiba detoxifierea ficatului deoarece nu permite eliminarea toxinelor din organism. Riboflavina este de asemenea necesara in metabolismul acizilor grasi si buna functionare a glandei tiroida.

4…NIACINA (B3)
Și această vitamina este implicata in descompunerea toxinelor in organism si, de asemenea, ajuta la reglarea nivelului de zahar în sange. Niacina are efect indirect asupra nivelului de serotonina si asupra nivelului de cortizol (atentie,doamne!)

5…ACIDUL PANTOTEIC (B6)
În cantitati normale in organism, acidul pantoteic asigura funcționarea optima a ficatului și stimulează eliminarea toxinelor. De asemenea, vitamina B6 are efect antidepresiv.Buna vitamina pentru timpurile pe care le traim!

6…COBALAMINĂ (B12)
Vitamina B12 este un factor important în declansarea detoxifierii naturale a ficatului. Cobalamina are efect puternic și asupra sistemului nervos.

7…ACIDUL FOLIC (B9)
Folatii sunt inductori necesari ai cailor de detoxifiere. Acidul folic are rol important si în sustinerea sistemului nervos si este necesar a fi consumat de către femeile gravide sau doamnele care planuiesc o sarcina.Avem si noi o vitamina pentru dumneavoastra.
Centrul Medical Alexis va ofera <<VITAMINA CONSULT>>:

Vreti sa stiti mai multe despre vitamine si organismul vostru?

Va asteptam la consult, sunati acum la 0752190153 / 0752190154, luni -vineri, 9.00-16,00 si va oferim programarea care va convine.

Suntem aici pentru voi!

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *