Medicina muncii și personalul care desfășoară telemunca

Instrucţiunile proprii elaborate de societate pentru asigurarea protecţiei lucrătorilor în situația în care desfășoară telemunca cuprind prevederi specifice de securitate a muncii pentru prevenirea accidentelor de muncă şi a îmbolnăvirilor profesionale.

Acestea au fost elaborate în urma studierii proceselor de muncă, identificării factorilor de risc şi evaluării acestora.

Încadrarea angajaţilor se face numai în baza unui certificat medical conform prevederilor HG nr. 355/2007 care reglementeaza serviciile-de-medicina-muncii privind supravegherea sănătăţii lucrătorilor, recomandarea forumului decizional în medicina muncii fiind respectarea pachetului de examene și precizări din

Fișa141 ( Personal care lucrează în condiţii de izolare )

Totodata, H.G. 438/2020 privind completarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 140/2018 (pentru aprobarea pachetelor de servicii și a Contractului-cadru care reglementează condițiile acordării asistenței medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate) conține o serie de alte măsuri aplicabile până la data de 30 septembrie, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2:

consultațiile medicale acordate în asistența medicală primară și ambulatoriul de specialitate clinic, inclusiv serviciile conexe actului medical furnizate de psiholog și logoped, pot fi acordate și la distanță, utilizând orice mijloace de comunicare.

Oricare variantă ați alege, #SuntemAici pentru ca tu să ai :

*programari prompte, in maxim 24-48 de ore

*eliberarea pe loc sau în cel mai scurt timp a fișelor de aptitudini

*costuri mai mici, cu cel puțin 16 % mai mici decât la actualul furnizor

Hai să ne auzim:

- telefoane asigura ti bonus medicina muncii CM Alexis - Medicina muncii și personalul care desfășoară telemunca
- prima optiune medicina muncii CM Alexis Bucuresti - Medicina muncii și personalul care desfășoară telemunca

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *