Optimizarea performantelor diagnostice, preventive si de tratament folosind instrumentele geneticii moderne : azi, despre 3 adevaruri socante despre terapia bolii cardiovasculare

Genetica are o influenta puternica asupra multor factori din boala cardiovasculara (BCV).

Sunt 24 de variatii genetice cu impact asupra BCV.

Iata 3 aspecte mai putin stiute, dar cu importanta covarsitoare:

1.            Oamenii iau Omega 3 sub diverse forme in speranta ca acesta le poate regla nivelul de colesterol si, mai ales, ca le poate creste nivelul de HDL – colesterolul “bun”. Insa anumite persoane prezinta variatii genetice care face ca Omega 3 nu numai sa nu aiba efectul benefic scontat, ba dimpotriva, sa inrautateasca situatia.

2.            Aspirina, medicamentul apreciat de aproape toti, are acel efect antitrombotic atat de dorit in sfera cardiovasculara.
Un procent semnificativ de populatie totusi, 26%, prezinta un genotip care nu raspunde deloc la efectul antitrombotic al aspirinei. Ce poate fi mai inselator decat sa crezi ca iei ceva care iti face bine si in fapt sa iti accentueze boala?

3.            Nivelul de homocisteina, un aminoacid care este asociat riscului crescut de boala cardiovasculara, poate fi scazut de anumite substante precum acidul folic sau vitaminele B. Exista totusi anumite tipologii genetice la care administrarea de vitamina B2 nu are acest efect benefic.


Un test genetic modern te poate scuti de alegeri initial gresite si sa te indrume catre terapia cea mai eficienta pentru fiecare pacient in parte.


Suntem in masura sa va oferim aceasta moderna metoda de testare prin parteneriatul cu MyBodyGuide, care are in portofoliu cea mai extinsa paleta de teste genetice pentru a performa optim cu propria mostenire genetica.

Aceasta este infaptuita prin prin parteneriatul unic cu un laborator de reputatie europeana, pionier in genetica moderna si acreditat nu numai pentru interpretarea rezultatelor, dar si pentru modul lor de prezentare.


Acest  complex set de teste genetice pentru functionarea optima a organismului nostru este, de acum si la dispozitia dumneavoastra.

Pentru ca sunteti  client al Centrului Medical Alexis beneficiati de o reducere de 5 %.


Intrati pe site folosind doar acest link:

https://www.mybodyguide.ro/?ref=Alexis


Comandati testul si introduceti acest cod:
BUCMA19123101# in pagina de plata.

Doar asa puteti beneficia de reducere.Optimizarea performantelor diagnostice, preventive si de tratament folosind instrumentele geneticii moderne : azi, despre 3 adevaruri socante despre terapia bolii cardiovasculare - teste genetice diagnosticare cardio - Optimizarea performantelor diagnostice, preventive si de tratament folosind instrumentele geneticii moderne : azi, despre 3 adevaruri socante despre terapia bolii cardiovasculare

Va dorim mult sanatate si nu uitati ca orice tratament incepe cu o diagnosticare corecta!

 [

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *