Vrei sa iti intelegi mai profund nevoile proprii?

Oamenii de succes au reuşit să creeze un echilibru între potenţialul interior şi comportamentul lor in interactiunea cu cei din jur. Acestia îşi cunosc calităţile şi limitările şi sunt capabili să ţină sub control situaţii critice si / sau conflicte din viaţa lor profesională şi particulară, fără a-şi pierde încrederea în ei înşişi. Profilul de Personalitate descrie comportamentul uman în situaţii concrete, urmărind înţelegerea mai profundă a nevoilor proprii şi a nevoilor altora.

Va puteţi contura propriul profil de personalitate folosind un chestionar acredit COPSI, după care aveţi la îndemână următoarele opţiuni:modul de orientare in viata, in societate, modul de relationale cu cei din jur, cunoasterea trairilor afective dominante, reactia in situatii de criza / conflict, stilul de munca, reactia in situatii de stres /suprasolicitare, stilul cognitiv, atitudinea fata de munca, modul de implicare in sarcini, tipul caracterial, competentele profesionale, nivelul de compatibilitate cu postul ocupat. Toate acestea va vor ajuta sa constientizati calitatile si limitele personale, sa va analizati stilul de lucru, sa va creati mediul in care sunteti stimulat cel mai bine la succes, sa descoperiti cu ce puteti contribui in cadrul organizatiei si sa invatati sa evitati anticipa stresul neproductiv.

In urma examenului psihologic specific se intocmeste dosarul psihologic (raportul de psihodiagnostic si evaluare psihologica) si se elibereaza AVIZUL PSIHOLOGIC TIMBRAT potrivit noilor reglementari privind necesitatea timbrarii avizelor psihologice – act care certifica din punct de vedere psihologic aptitudinea angajatului de a desfasura munca specifica postului.

Specialistul nostru, psiholog autorizat Alexandra Buse, va poate raspunde la toate acestea probleme.

Atentie, locuri limitate!



Pentru programari apeleaza :
0752.190.150 sau 021.310.04.58
de luni pana vineri, 8,00 -16,00

Sau te putem contacta noi daca ne trimiti datele tale la:

office@alexis-medical.ro

vrei sa iti intelegi mai profund nevoile proprii? - profil psihologic - Vrei sa iti intelegi mai profund nevoile proprii?

Scrie-ne opinia ta

Adresa dvs. de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *